Apres ski birthday party

Wat een transformatie... van loods naar feestlocatie...

Wat een transformatie... van loods naar feestlocatie...

Wat een coole opdracht was me dat!

Dominique en Evelien, 2 super sympathieke boeren wilden ter ere van Evelien haar 40ste verjaardag van hun varkenskwekerij een ware feestlocatie maken.

Ik kreeg de loods ter mijner beschikking. Aangezien het nog steeds januari was, wilde ik toch zeker de "winterse " toer opgaan maar zeker niet teveel "kerst" meer, dat was immer al een paar weken geleden. Zo kwam ik tot het idee om er een apres ski party van te maken en voila de toon was gezet.

Skilatten, dennenbomen, wel zeker 500 meter aan kerstlichtjes, ijsschaatsen, sneeuwmannen, ...Je kon het zo zot niet bedenken of er werd voor gezorgd.

De styling was top, de transformatie was ongelooflijk! Dit had niemand verwacht. Gasten arriveerden en keerden onmiddelijk terug huiswaarts om andere kleren te gaan aantrekken:-) Zo een mooie, warme, chique loods hadden ze nog nooit gezien.

Dit samen met allerlei lekkernijen van een top cateraar, een super leuk bandje, een goede all-round DJ en een fantastisch publiek, maakte dit een feest werd waar men nog lang zal over napraten.