Huwelijksaanzoek

Wil jij jouw vriend of vriendin ten huwelijk vragen, maar weet je niet hoe? Kan je wel wat hulp gebruiken bij het inkleden en voorbereiden van het huwelijksaanzoek, reken dan op de professionele hulp van Just Party, jouw weddingplanner .

Lees meer

Organisatie van A tot Z

Feest! Jullie gaan trouwen! Maar jullie weten niet goed hoe te beginnen met de organisatie van jullie huwelijksdag? Of jullie hebben geen tijd of inspiratie om alles zelf op poten te zetten? Dan ben je bij weddingplanner Just Party aan het juiste adres.

Lees meer

Styling

Willen jullie de planning van jullie huwelijk liever zelf doen, maar wensen jullie wel hulp voor de styling van jullie feest of bij het indekken van de tafels of bij het decoreren van de kerk en ceremonie ruimte? Ook daarvoor kan je terecht bij Just Party

Lees meer

Coördinatie

Plannen en decoreren jullie liever zelf jullie huwelijksfeest, maar hebben jullie juist een beetje hulp nodig de dag zelf. Just Party neemt als weddingplanner graag de rol van coördinator op zich op jullie grote dag. Van opbouw tot uitvoering tot afbouw.

Lees meer
Uw weddingplanner voor uw droomhuwelijk

Uw weddingplanner voor uw droomhuwelijk

Just Party is uw rots in de branding voor uw huwelijksfeest. Reken op onze passie en ervaring bij de organisatie van uw huwelijksaanzoek en huwelijksfeest. Bij Just Party kan je zowel terecht voor het organiseren van uw trouwfeest van A tot Z, maar u kan ons ook inschakelen enkel voor de styling of coördinatie. Just Party denkt aan alles voor u, gaande van het voorzien van benodigdheden, als het voorzien van catering en animatie, evenals dat wij instaan voor een passende en prachtige decoratie voor uw droomfeest.  Neem dus gerust contact op met Just Party als uw weddingplanner en laat ons uw dromen en wensen weten. Just Party heeft maar één wens, u en uw gasten een onvergetelijk feest bezorgen.