Wat is Just Party?

JUST PARTY IS UW WEDDING EN PARTY PLANNER

 

Gefeliciteerd, U gaat trouwen, bent binnenkort jarig, verwacht uw eerste kindje, heeft net een nieuw huis gekocht,...

Allemaal redenen voor een groot feest en het feest wordt nog groter als u er ontspannen naar toe kunt leven. 

Wat voor feest u ook wilt geven bij Just Party bent u aan het juiste adres 

Ik luister naar al uw wensen en zorg ervoor dat uw droomfeest werkelijkheid wordt. Ik ben pas tevreden wanneer u en uw gasten dat ook zijn.

Als party- en weddingplanner kan Just Party u helpen met decoratie op maat, inrichting van de feestzaal of tent, tafelaankleding,..of wij nemen de volledige organisatie van uw feest op ons. 

U kunt zelf alles bepalen, wij regelen het voor u. Ongeacht welke formule u kiest, op onze uitstekende partyservice kan u altijd rekenen. 

U hoeft zich m.a.w. nergens zorgen over te maken . Wij zorgen dat alles klaar staat en geregeld is zodat u volop kan genieten van uw feest. 

Dus of u nu nood heeft aan leuke ideeën voor uw trouwfeest, of u wenst een babyborrel, een tuinfeest, een lentefeest,...te organiseren of u wenst een origineel communiefeest thuis te geven

Voor een verzorgde partyservice, private or corporate, mag u steeds op mij rekenen.

Wie is Ann De Vliegher?

Just Party is met passie opgericht door mij, Ann De Vliegher. Zoals het een echte "vis" betaamt, ligt het in mijn natuur om te zorgen voor sfeer en gezelligheid, ben ik iemand die zijn vrienden en familie op handen draagt en doe ik dan ook niets lievers dan hen te behagen en te pleasen. Dit gecombineerd met de " party animal" in mij, kan het niet anders dan dat ik verzot ben op het geven van feestjes en hierbij mijn genodigden tot in het kleinste detail wil vertroetelen. Dit in combinatie met mijn oprechte interesses in " de mens", mijn drang naar perfectionisme en meerdere geslaagde feestjes op mijn palmares, zorgt ervoor dat ik elk feest met evenveel passie voor jou organiseer!