Trouwfeest

Bij Just Party kan je terecht om jullie huwelijk tot in het kleinste detail te laten verzorgen. Als weddinplanner maken wij elk liefdesfeest uniek en transformeren we elke locatie in een wondermooie setting. Just Party maakt jullie droomdag werkelijkheid.

Lees meer

Communiefeest

Wilt u uw oogappel verwennen met een origineel communiefeest? Kies dan voor de zorgeloze partyservice van Just Party. Just Party verzorgt zowel feesten bij je thuis als op locatie en neemt alle zorgen van je over.

Lees meer

Babyborrel / Doopfeest

Een nieuw klein wonder bij in de familie! Dat moet gevierd worden want wat is er nu mooier dan de komst van een kind? Om een doopfeest of babyborrel te organiseren, rekent u op Just Party. Wij leiden alles voor u in goede banen terwijl u geniet.

Lees meer

Verjaardagsfeest

Verjaardagsfeesten zijn leuk maar het plannen ervan vergt veel tijd. Er zijn immers veel elementen om rekening mee te houden. Liever zonder stress toeleven naar uw feest en zeker zijn dat het een knaller van formaat wordt, reken dan op Just Party.

Lees meer

Sweet 16

Wordt uw zoon of dochter binnen enkele maanden 16 jaar? Dan is het hoog tijd om een échte sweet sixteen te organiseren. Weet u niet goed wat dit precies inhoudt of weet u niet hoe hier aan te beginnen, partyplanner Just Party helpt u graag!

Lees meer

Sweet 21

Of ze nu nog thuis wonen of al het huis uit zijn, 21 worden ze maar één keer. Het is een speciale verjaardag en de perfecte timing om een knalfeest te organiseren met vrienden en familie. Just Party zorgt voor een onvergetelijke verjaardag.

Lees meer

Halloweenparty

De nacht van 31 oktober is het Halloween, de nacht dat de doden gaan dwalen, op zoek naar een lichaam om het komende jaar in door te brengen. Dat moet gevierd worden! Om een griezelig halloweenfeest te organiseren, helpt Just Party van A tot Z.

Lees meer

Jubileum

Een mooie herdenking van jullie huwelijk... Daar hoort een geweldig feest bij! Nog op zoek naar de perfecte locatie, cateraar, tent, decoratie voor op jullie feest? Partyplanner Just Party helpt met zowel de organisatie, als de styling en de coördinatie.

Lees meer

Picknickfeest

Een zomerse picknick in uw tuin, op het strand, in het bos,...Ongeacht de locatie, picknicken is altijd fijn dus waarom niet eens een picknick feest organiseren? Ideaal voor een babyshower, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of zelfs een communiefeest.

Lees meer

Gender Reveal

Een feestje geven om op een originele manier het geslacht van jullie baby te onthullen? Just Party maakt er een 'Big Party' van om het geslacht van het kleintje in uw buik bekend te maken. Wij geven jullie volop inspiratie met tal van leuke ideeën.

Lees meer

Lentefeest

Liever een lentefeest of een groeifeest i.p.v. een communiefeest? Het kan allemaal. Just Party organiseert elk feest met evenveel liefde en staat u graag bij met haar partyservice, zowel bij de uitdenking als de uitwerking van jullie feestconcept.

Lees meer

Housewarming party

Na honderden bezichtigingen, eindeloze bezoeken aan de bank, maandenlange verbouwingen, is het eindelijk zo ver! Jullie nieuwe woonst is klaar! Tijd om jullie woning in te wijden met een heuse housewarming party en te tonen aan vrienden en familie.

Lees meer
Uw partyplanner voor al uw private parties

Uw partyplanner voor al uw private parties

Just Party is uw partner voor al uw feestjes. Of het nu gaat om een trouwfeest, origineel communiefeest thuis, babyborrel of doopfeest, verjaardagsfeest, sweet 16, sweet 21, halloweenparty, jubileum, picknickfeest, gender reveal, lentefeest, housewarming party of een tuinfeest organiseren. Als partyplanner zorgt Just Party met plezier voor de organisatie van elk feest, zowel voor feesten aan huis als feesten op locatie. Met Just Party kunnen u en uw gasten volop genieten van uw feest. Leg de organisatie van in onze handen en wij maken er voor u een spetterend feest van. Contacteer ons snel en reken op onze partyservice. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en luisteren graag naar uw wensen.