"Sweet memories to an unforgettable wedding"

"Ilse & Herwin's trouwfuif!"

Na vele jaren lief en leed te hebben gedeeld met elkaar, vonden Ise & Herwin dat het tijd was om hun liefde te bezegelen met een huwelijk.

Ilse & Herwin wilden geen traditioneel trouwfeest, zij hadden geen zin om urenlang te tafelen maar wilden een losse, ongedwongen sfeer. Een gezellig samenzijn met al hun vrienden en familieleden, een toffe foodtruck en vooral goede muziek om eens stevig uit te bol te gaan.

En zo geschiedde, bij het binnenkomen werden de gasten verwelkomt met een glaasje bubbels en héél lekkere tapa's. Tijdens de receptie konden groot en klein zich volledig uitleven aan de bloemenmuur met allerhande gekke accesoires. De leukste en de zotste foto's werden daar die avond gefabriceerd.

Nadien kon iedereen gaan aanschuiven aan de foodtruck en kon men à volonté smullen van 3 verschillende soorten éénpansgerechten. Lekker en origineel. Ook de diverse desserts werden mooi tentoongesteld op een daarvoor bestemde foodtruck.

Na het eten werd iedereen verzocht om zich naar de dansvloer te begeven. Terwijl Ilse en Herwin hun eerste dans inzetten als "kersverse" bruidspaar zwaaiden alle genodigden met hun aangestoken sterretje. Echt romantisch, al die lichtjes...

Na de openingsdans barste het feest pas echt los. De DJ wist jong en oud op de dansvloer te krijgen en zo werd het een echte "dansfuif", net zoals Ilse & Herwin het hadden gewild:-)

 

"Waaw, woorden schieten echt te kort om te beschrijven wat Ann betekende voor ons! Ze zorgde van A tot Z dat ons feest vlekkeloos verliep. Onze verwachtingen werden niet alleen ingelost maar meer dan overtroffen! dank u wel!"

Ilse