Magisch trouwfeest van A & K

Breathtaking wedding

Prachtige huwelijksceremonie in romantisch aangeklede kerk

Prachtige huwelijksceremonie in romantisch aangeklede kerk

31/08/19, een heel speciale dag voor A & K...,

Na 9 jaar samen en een fantastische dochter op de wereld te heben gezet, willen ze nu ook officieel hun liefde bezegelen en vieren met hun familie en vrienden.

Op 24/08 trouwen A & K voor de wet, een week later treden zij nu ook in het huwelijksbootje voor de kerk.

De kerk wordt heel mooi gedecoreerd met witte hartjesballonnen , een rode loper, massa's windlichten en een prachtige ballonnenboog, waardoor het kersverse bruidspaar na een mooie maar ingetogen ceremonie, naar buiten loopt.

Buiten wordt het paar opgewacht door tal van enthousiaste familieleden en worden ze verwelkomt met een regen van confetti.

Na de duiven losgelaten te hebben en de felicitaties in ontvangst te hebben genomen, gaan A & K eerst richting het park waar een fotograaf herinneringen maakt voor het trouwalbum.

's Avonds volgt een heuse trouwfuif maar vooraleer zich naar de feestzaal te begeven gaat het bruidspaar eerst intiem tafelen met de Suite leden.

 

Super leuke Trouwfuif met héél veel ambiance

Super leuke Trouwfuif met héél veel ambiance

A & K waren er van bij onze eerste ontmoeting van overtuigd dat zij geen traditioneel avondfeest wilden.

Ze wilden géén uren tafelen, maar een los concept met veel hapjes , een dessertbuffet en frietjes als midnight snack.

Ze wilden vooral dat de gasten zich van bij de eerste minuut amuseerden, zodoende werd er voor voldoende "entertainment" gezorgd...

Een polaroidstand met leuke props , een wensboom waar de gasten hun vingerdrukken op konden plaatsen, het weggooien van het trouwboeket, een heuse "kousenband veiling" , een super toffe liveband die jong en oud van begin tot eind op de dansvloer deed bewegen,....

Dit alles en nog veel meer hebben ervoor gezorgd dat dit een super leuk trouwfeest werd met veel ambiance en zonder zich ook maar één gast één seconde te vervelen.