Birthday party with a touch of pink

Een roze verjaardagsfeest in Barbie thema

Een uniek verjaardagsfeest helemaal in stijl van Barbie is de droom van elk meisje. Daarom kozen we voor een feesttent die helemaal werd aangekleed zoals Barbie het zelf zou willen.

Dat werd verwezenlijkt met stralend wit lounge meubilair, prachtige bloemstukken, feestelijke kandelaars en kaarsjes op de salontafels, knusse hoekjes met chique Chesterfieldzetels en zachte sierkussens. Adembenemend mooie kroonluchters doen dromen van kastelen, en een hemel vol lichtgevende lampionnen leek als het ware door te lucht te zweven. Dit en de vele leuke details in verschillende tinten roze ( hoe kan het ook anders?), waren slechts enkele van de ingrediënten van dit overweldigende feest.

Een champagnedame uitgedost in een prachtige witte avondjurk met roze pluimen bezorgde iedereen een warm welkom. Een gigantisch dessertbuffet met een reuze chocoladefontein en een dansfeest tot in de vroege uurtjes maakten het feestje helemaal af. De DJ wist jong en oud te bekoren, en een springkasteel met prinsessendisco zette de kleintjes in beweging.

Het werd een schitterende dag met stralende mensen en verkleedde kinderen. Alweer een geslaagd feest om zich nog lang te herinneren. 

sweet memories