Lentefeest

Lentefeest

Lentefeest

Voor zij die niet gelovig zijn en hun zoon of dochter geen feest of cadeautjes willen ontzeggen, is er het lentefeest. 

Het lentefeest of het groeifeest wordt gevierd als het kind in het eerste leerjaar zit en hiermee vieren we eigenlijk ook de overgang van het kind van de kleuterschool naar de lagere school en als het in het zesde leerjaar zit, dan vieren we hun eerste stappen richting jongvolwassenheid. 

Vieren jullie binnenkort deze belangrijke mijlpaal in het leven van jullie allerliefste schat?
Willen jullie graag een lentefeest organiseren thuis of op locatie? Willen jullie dat die dag in het teken staat van jullie liefste schat? Willen jullie dat het een echt kinderfeest wordt met leuke kinderanimatie? 

 

Maar willen jullie ook zelf kunnen genieten van deze heugelijke gebeurtenis ? 

Laat je dan bijstaan door een ervaren partyplanner want eerlijk is eerlijk, zo een lentefeest organiseren vergt wel wat werk. 

Gaan jullie het feest thuis laten doorgaan of eerder op een leuke locatie, gaan jullie voor een thema, wat gaan jullie serveren om te eten, denken jullie aan een paar leuke foodtrucks of eerder aan een "seated diner", gaan jullie iets voorzien van entertainment, schakelen jullie een fotograaf in of gaan jullie liever werken met enkele polaroid toestelletjes of een leuke photobooth,...? 

Zoveel vragen, zoveel zaken die moeten worden geregeld en waar Just Party als partyplanner jullie graag in bijstaat van bij het begin tot het einde.