Huwelijksaanzoek

Wedding Proposal

Wedding Proposal

De man of de vrouw van je leven ontmoet en je weet zeker dat je met hem/haar wilt trouwen. Alleen heb je geen idee hoe je hem/haar ten huwelijk moet vragen? Dan kun je de hulp inroepen van Just Party, jouw weddingplanner

In het openbaar of eerder intiem, in het bos of aan de zee of misschien wel op een plekje met een speciale betekenis? In een luchtballon, tijdens een romantisch diner bij kaarslicht of waarom niet met een super romantische picknick? 

Just Party heeft tal van leuke ideeën en helpt je om deze hele bijzondere vraag op een hele speciale manier, op een hele mooie en romantische aangeklede locatie te stellen. Samen bedenken we een mooi aanzoek dat bij jullie past als koppel, het moet immers persoonlijk zijn en aansluiten bij wie jullie zijn. 

In een eerste kennismakingsgesprek luister ik naar jouw wensen en op basis daarvan wordt een voorstel en een moodboard uitgewerkt. De dag zelf zorg ik dat jij je niets hoeft aan te trekken, dat alles klaarstaat en geregeld is en dat jij je volledig kan focussen op het stellen van de "grote vraag"! 

Samen zorgen we ervoor dat er sowieso "JA" gezegd zal worden.