Styling

Weddingstylling

Weddingstylling

Op zoek naar een weddingstylist

Een pinterest-waardig sprookje is wat je mag verwachten van Just Party. Een tot in het kleinste detail afgewerkte wedddingstyling waar iedereen een wauw-gevoel bij krijgt, dat is één van onze specialiteiten. 

Gedreven door haar passie en creatieve ideeën tovert Ann iedere locatie om tot een betoverend plaatje. Zo staan wij jullie als partyplanner bij precies waar en hoe jullie wensen. 

Samen met jullie bedenkt ze een concept dat perfect matcht met jullie persoonlijkheid en smaak en dat past binnen jullie budget. 

 

 

 

Elk koppel is uniek, net zoals elk feest, daarom wordt elk feest volledig op maat gemaakt. Reken daarom gerust op de exclusieve partyservice van Just Party. 

Rekening houdend met jullie voorkeuren, lievelingskleuren, favoriete bloemen,... wordt steeds een moodboard opgemaakt zodat jullie onbezorgd en vol vertrouwen de styling uit handen kunnen geven.

Van bloemen, tot kaarsen, een gastenboek, stoellinten, servetten, naamkaartjes, gastengeschenkjes, ... aan elk detail wordt gedacht want bij Just Party zijn details niet zomaar details. Just Party maakt van iedere bruiloft een visueel hoogstandje en een stijlvol geheel. 

Bij Just Party kan je zowel terecht voor de indekking van de tafels als voor het decoreren van de kerk als voor de volledige styling van jullie trouwfeest in eigen tuin of op locatie. Als weddingplanner kijken wij er naar uit om er samen een onvergetelijk mooi huwelijksfeest van te maken.