Organisatie van A tot Z

Trouwplannen, maar geen tijd om zelf jullie huwelijk te organiseren? 

Just Party neemt als ervaren weddingplanner en stylist graag de planning en styling van jullie belangrijke dag op zich. 

In een eerste kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen en bespreken we alle mogelijkheden. Op basis van dat gesprek wordt een moodboard en een eerste voorstel uitgewerkt, rekening houdend met jullie smaak en budget. 

 

 

Alle beslissingen gebeuren steeds in overleg. U kunt m.a.w. alles zelf bepalen, wij regelen het voor u. 

Wij streven ernaar om jullie droomdag waar te maken en een origineel huwelijksfeest op poten te zetten dat helemaal "jullie zijn" weerspiegelt. Wij willen het feest neerzetten dat jullie willen, dat jullie mooi vinden en dat past binnen jullie stijl en budget. 

Ieder koppel is uniek, net zoals onze feesten.

Als weddinplanner staat Just Party in voor de volledige organisatie en decoratie van jullie huwelijksfeest inclusief dagcoördinatie. Van het uitzoeken van een zaal, het regelen van een video- en fotograaf, het voorstellen van een cateraar, het voorzien van een DJ, een live bandje, het aankleden van de kerk en de feestzaal, het indekken van de tafels,... 

Alles wordt tot in de puntjes voor u uitgewerkt zodat u en uw gasten van begin tot einde kunnen genieten van een tot in het kleinste detail perfect georganiseerde trouwdag. Met onze partyservice maken we er een prachtig trouwfeest van. 

Ook de dag zelf ben ik persoonlijk aanwezig op jullie feest om alles in goede banen te leiden en de volledige coördinatie op mij te nemen en het aanspreekpunt te zijn voor alle leveranciers, de cateraar en uw gasten.